Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Bij het kopje informatie staat het contactformulier. Na invullen kunt u deze verzenden en dan komt de inschrijving bij ons binnen.

2. Worden erkende feestdagen doorberekend?

De erkende feestdagen (Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag en 1e en 2e Kerstdag) worden als deze op een doordeweekse dag vallen niet doorberekend. Dit is inzichtelijk op de factuur.

3. Mag mijn kind de hele dag komen spelen als school studiedag heeft?

U kunt een dag aanvragen via de ouders login of app. Graag 4 weken vooraf. Zo kunnen wij zien hoeveel aanvragen voor een bepaalde dag zijn en daarop de planning inpassen. Als u korter van tevoren aanvraagt, bestaat de kans dat er geen plek is.

4. Ik wil graag permanent wisselen van dag, kan dit?

U kunt bij de planning (kindplanning@kinderopvangtierelier.nl ) aangeven per wanneer u van dag wilt wisselen. Houdt u er rekening mee dat er wellicht niet meteen plaats is.

5. Wanneer ontvang ik de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst?

De Belastingdienst betaalt de 20e van de maand of de eerstvolgende werkdag aan u de toeslag (voor de volgende kalendermaand), mits deze door de Belastingdienst aan u is toegekend. Wijzigingen bij de Belastingdienst nemen circa 6-8 weken in beslag.