Informatie

De kinderen kunnen komen vanaf een leeftijd van 12 weken.

Informatiebijeenkomst

Regelmatig houden we een informatiebijeenkomst bij Kinderopvang Tierelier. U krijgt informatie over de visie, groepssamenstelling, de verzorging en betaling. Tevens krijgt u een rondleiding om een indruk te krijgen waar de opvang plaatsvindt.

De informatiebijeenkomst is vrijblijvend en bestemd voor ouders die interesse hebben in de Peuteropvang en BSO. Op de Kinderopvang kunnen we momenteel geen kinderen plaatsen.  Heeft u interesse in onze kinderopvang, dan bent u uiteraard van harte welkom.

De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op 10 oktober  2020 (de tijden kunnen variëren, tussen 10.00 – 12.30 uur, dit is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen) De volgende informatiebijeenkomsten zijn gepland op 21 november, 9 januari 2021, 15 februari 2021

Voor het inschrijven voor kinderopvang kunt u het contactformulier invullen en verzenden. De administratiekosten voor het aanmelden van een kind is €25,- per gezin. Dit wordt op de eerste factuur geïncasseerd.

Heeft u interesse in onze kinderopvang of wilt u aanmelden voor de informatiebijeenkomst? U kunt een e-mail sturen naar welkom@kinderopvangtierelier.nl