Informatie

De kinderen kunnen komen vanaf een leeftijd van 12 weken.

Informatiebijeenkomst

Regelmatig houden we een informatiebijeenkomst bij Kinderopvang Tierelier. U krijgt informatie over de visie, groepssamenstelling, de verzorging en betaling. Tevens krijgt u een rondleiding om een indruk te krijgen waar de opvang plaatsvindt.

De informatiebijeenkomst is vrijblijvend en bestemd voor ouders die interesse hebben in de Peuteropvang en BSO. Op de Kinderopvang kunnen we momenteel geen kinderen plaatsen.  Heeft u interesse in onze kinderopvang, dan bent u uiteraard van harte welkom.

De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op 16 oktober 2021 (de tijden kunnen variëren, tussen 11.00 – 12.30 uur, dit is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen)  De daaropvolgende is 20 november tussen  (tijden kunnen variëren tussen 11.00-12.30 uur)  

Voor het inschrijven voor kinderopvang kunt u het contactformulier invullen en verzenden. De administratiekosten voor het aanmelden van een kind is €25,- per gezin. Dit wordt op de eerste factuur geïncasseerd.

Heeft u interesse in onze kinderopvang of wilt u aanmelden voor de informatiebijeenkomst? U kunt een e-mail sturen naar welkom@kinderopvangtierelier.nl