Informatie

De kinderen kunnen komen vanaf een leeftijd van 12 weken.

Informatiebijeenkomst

Regelmatig houden we een informatiebijeenkomst bij Kinderopvang Tierelier. U krijgt informatie over de visie, groepssamenstelling, de verzorging en betaling. Tevens krijgt u een rondleiding om een indruk te krijgen waar de opvang plaatsvindt.

De informatiebijeenkomst (aanmelden is wel nodig zodat we weten hoeveel mensen er komen) is vrijblijvend en bestemd voor ouders die interesse hebben in de Peuteropvang en BSO (woensdag, vrijdag). Omdat we op het KDV en BSO (ma, di, do) vol zitten worden en teleurstelling willen voorkomen, is er momenteel geen datum voor een informatiebijeenkomst gepland. Heeft u interesse in Peuteropvang en BSO opvang op woensdag en/ of vrijdag, stuur dan een mail naar onderstaand e-mailadres.   

Voor het inschrijven voor kinderopvang kunt u het contactformulier invullen en verzenden. De administratiekosten voor het aanmelden van een kind is €25,- per gezin. Dit wordt op de eerste factuur geïncasseerd.

Heeft u interesse in onze kinderopvang of wilt u aanmelden voor de informatiebijeenkomst? U kunt een e-mail sturen naar welkom@kinderopvangtierelier.nl