Informatie

De kinderen kunnen komen vanaf een leeftijd van 12 weken.

Informatiebijeenkomst

Regelmatig houden we een informatiebijeenkomst bij Kinderopvang Tierelier. U krijgt informatie over de visie, groepssamenstelling, de verzorging en betaling. Tevens krijgt u een rondleiding om een indruk te krijgen waar de opvang plaatsvindt.

De informatiebijeenkomst is vrijblijvend en bestemd voor ouders die interesse hebben in de Peuteropvang en BSO. Op de Kinderopvang kunnen we momenteel geen kinderen plaatsen. Er is weer plek vanaf begin/ medio 2019. Heeft u interesse in onze kinderopvang, dan bent u uiteraard van harte welkom.

De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op 15 december en begint om 11.00 uur. De daarop volgende is op 19 januari 2019.

Voor het inschrijven voor kinderopvang kunt u het contactformulier invullen en verzenden. De administratiekosten voor het aanmelden van een kind is €25,- per gezin. Dit wordt op de eerste factuur geïncasseerd.

Heeft u interesse in onze kinderopvang of wilt u aanmelden voor de informatiebijeenkomst? U kunt een e-mail sturen naar welkom@kinderopvangtierelier.nl

I.v.m. de wetswijziging IKK 2019 zijn wij op dit moment druk bezig met het vormgeven van de KDV groepen. Hierdoor kunnen wij momenteel geen concrete informatie geven betreft plaatsingsmogelijkheden/ startdata voor het KDV. Zodra de rekentool bij de rijksoverheid bekend is kunnen we meer duidelijkheid geven.