Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oudercommissie@kinderopvangtierelier.nl

Wat doen wij?

  • Het zo goed mogelijk behartigen van de belangen van de kinderen en het vertegenwoordigen van de ouders van Kinderopvang Tierelier. Klik hier voor het jaarverslag 2020
  • Het adviseren van Kinderopvang Tierelier ten aanzien van kwaliteit
  • Het behartigen van de belangen van de ouders van Kinderopvang Tierelier bij de directie en het bestuur.
  • Mocht u meer zicht willen krijgen in het precieze takenpakket van de oudercommissie en willen weten waarvoor u ons kunt benaderen, dan kunt u de reglementen raadplegen. 

Zelf deelnemen?

De zittingstermijn voor de leden van de oudercommissie is maximaal 3 jaar. Een eis van het lidmaatschap is wel dat er een binding is met Kinderopvang Tierelier, wat er op neerkomt dat minimaal 1 kind van het lid geplaatst moet zijn op Kinderopvang Tierelier.
Mocht u zelf interesse hebben om deel te nemen aan de oudercommissie, laat dit dan weten op ons e-mailadres of spreek een van ons hierop aan. Wij zullen uw gegevens dan noteren en u informeren als er een plaats vrijkomt in de oudercommissie.

Mochten er naar aanleiding van deze informatie nog vragen zijn, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Groeten van de oudercommissie,

Vivian van Schijndel (voorzitter) Eva Andersson (secretaris),  Jasper Staadegaard, Rachel Visschers- Kaldewaij, Nienke van Heumen, Femke Bullens, Linda Mallens