Peuteropvang 2 – 4 jaar

Groepen

Op maandag t/m vrijdag is er peuteropvang voor kinderen vanaf 2 jaar. Er kunnen maximaal 16 kinderen per dagdeel worden opgevangen. Per 8 kinderen is 1 pedagogisch medewerker aanwezig. Ieder kind heeft een eigen mentor, die jaarlijks een observatie zal schrijven. Daarnaast kunt u altijd bij hem of haar terecht voor vragen en/ of bijzonderheden.

De peuteropvang valt onder de wet kinderopvang. Dit betekent dat u als ouder/verzorger de kosten kunt indienen bij de belastingdienst/toeslagen.

 

Activiteiten

Na het brengen van de kinderen is er mogelijkheid tot spel of activiteit. Binnen kunnen dit activiteiten zijn zoals: knutselen, lezen, tekenen, kleien, spelen. We gaan met de kinderen veel naar buiten, ook als het minder goed weer is. Naar de koeien, kippen, konijnen. In de regen in de regenplassen stampen (wel met regenpakjes en laarzen aan) Beestjes zoeken in de tuin. Een wandeling met de grote buggy bus. Hoe fijn is het om de kinderen zo te zien genieten!

Halverwege het dagdeel wordt er gezamenlijk fruit gegeten en iets gedronken. Kinderen die langer blijven op de peuteropvang eten rond 12.15 uur natuurlijk een boterham mee.

Actuele opvangmogelijkheden Peuteropvang

Voor vragen over de eerstvolgende beschikbare mogelijkheden kunt u een e-mail sturen naar kindplanning@kinderopvangtierelier.nl