Dagopvang 0 tot 4 jaar

We hebben vijf groepen. Totaal kunnen er 56 kinderen worden opgevangen op de kinderopvang.

  • Veldmuizen 0-4 jaar met 12 kinderen in de groep.
  • Mollen 0-4 jaar met 12 kinderen in de groep.
  • Kikkers 0-4 jaar met 12 kinderen in de groep.
  • Sprinkhanen 0-4 jaar met 12 kinderen in de groep.
  • Krekels 0-4 jaar met 6 kinderen in de groep.

Per 6 kinderen is er 1 pedagogisch medewerker aanwezig. Dit hang ook af van de leeftijd van de kinderen. Ieder kind heeft een eigen mentor, die jaarlijks een observatie zal schrijven. Daarnaast kunt u altijd bij hem of haar terecht voor vragen en/ of bijzonderheden. 

 

Peuteropvang 2 – 4 jaar

Peuteropvang valt onder de wet kinderopvang. Dit betekent dat u als ouder/ verzorger de kosten kunt indienen bij de belastingdienst/ toeslagen. We hebben één peuteropvang groep.

  • Rupsen 2-4 jaar met 16 kinderen in de groep.

Per 7 kinderen is 1 pedagogisch medewerker aanwezig. Ieder kind heeft een eigen mentor, die jaarlijks een observatie zal schrijven. Daarnaast kunt u altijd bij hem of haar terecht voor vragen en/ of bijzonderheden.

Activiteiten

Er worden tal van activiteiten met de kinderen gedaan. Binnen kunnen dit activiteiten zijn zoals: knutselen, lezen, tekenen, kleien, spelen. We gaan met de kinderen veel naar buiten, ook als het minder goed weer is. Naar de koeien, kippen, konijnen. In de regen in de regenplassen stampen (wel met regenpakjes en laarzen aan) Beestjes zoeken in de tuin. Een wandeling met de grote buggy bus. Hoe fijn is het om de kinderen zo te zien genieten!

Op regelmatig terugkerende tijden wordt er gezamenlijk fruit gegeten, gedronken en geluncht. Op de dagopvang kunnen kinderen in hun eigen regelmaat slapen in de aparte slaapkamers. Daarbij is er de mogelijkheid om buiten te slapen in de buitenbedjes. Heerlijk naar de vogeltjes of wiegende takken kijken en rustig in slaap vallen.


Actuele opvangmogelijkheden

De plaatsen die beschikbaar zijn, zijn leeftijds- en groepsafhankelijk. Voor vragen over de eerstvolgende beschikbare mogelijkheden kunt u een e-mail sturen naar kindplanning@kinderopvangtierelier.nl