Dagopvang 0 tot 4 jaar

Groepen

We hebben vier groepen. Totaal kunnen er 54 kinderen worden opgevangen op de kinderopvang. 

  • Veldmuizen en Sprinkhanen 0-4 jaar met 12 kinderen per groep.
  • Molletjes 0-2 jaar met 14 kinderen in de groep.
  • Kikkertjes 2-4 jaar met 16 kinderen in de groep.

Per 6 kinderen is er 1 pedagogisch medewerker aanwezig. Dit hang ook af van de leeftijd van de kinderen. Ieder kind heeft een eigen mentor, die jaarlijks een observatie zal schrijven. Daarnaast kunt u altijd bij hem of haar terecht voor vragen en/ of bijzonderheden. 

Activiteiten

Er worden tal van activiteiten met de kinderen gedaan. Binnen kunnen dit activiteiten zijn zoals: knutselen, lezen, tekenen, kleien, spelen. We gaan met de kinderen veel naar buiten, ook als het minder goed weer is. Naar de koeien, kippen, konijnen. In de regen in de regenplassen stampen (wel met regenpakjes en laarzen aan) Beestjes zoeken in de tuin. Een wandeling met de grote buggy bus. Hoe fijn is het om de kinderen zo te zien genieten!

Op regelmatig terugkerende tijden wordt er gezamenlijk fruit gegeten, gedronken en geluncht. De kinderen kunnen in hun eigen regelmaat slapen in de aparte slaapkamers. Daarbij is er de mogelijkheid om buiten te slapen in de buitenbedjes. Heerlijk naar de vogeltjes of wiegende takken kijken en rustig in slaap vallen.

De dagopvang is geopend van 7:15 uur tot 18:15 uur.


Actuele opvangmogelijkheden KDV

De plaatsen op het KDV die beschikbaar zijn, zijn leeftijds- en groepsafhankelijk. Voor vragen over de eerstvolgende beschikbare mogelijkheden kunt u een e-mail sturen naar kindplanning@kinderopvangtierelier.nl

 

Heeft u interesse in onze kinderopvang? U kunt een e-mail sturen naar welkom@kinderopvangtierelier.nl.