Flexibele vakantieopvang BSO vanaf 10 uur per jaar!

Elk kind die de basisschool bezoekt is welkom vanuit de wijde omgeving van Heukelom en Tilburg. Ook al zit uw kind tijdens schoolweken op een andere BSO of NSO.

  • De vakantieopvang bestaat uit het gewenste aantal uren die u per jaar wilt opnemen. Dit kan al vanaf 10 uur per jaar. 
  • Tot een week voor de vakantie opvangdag hebt u de mogelijkheid om voor verschillend aantal uren te kiezen: 5,5 uur, 9 uur of 11 uur. Bij aanvragen korter dan een week van tevoren, dan vervalt deze optie. U kan dan alleen dagen van 11 uur aanvragen.
  • U kunt de dagen dat u vakantieopvang wilt voor uw kind, geheel flexibel inzetten. Vakantie opvang dagen kunnen niet geruild worden met BSO opvang tijdens schoolweken, en andersom. U bent niet verplicht om vaste dagen af te nemen. 

Vakantieopvang bij Kinderopvang Tierelier biedt nog meer voordelen voor u en uw kind.

  • Kinderopvang Tierelier is gevestigd op een boerderij, waar elke dag iets te beleven valt. Vooral in de vakantietijd, kun je vanaf ‘s morgens het ritme van de natuur volgen. Beleven hoe een koe gemolken wordt, een kalfje geboren wordt, een kalfje moedermelk geven. Ook is er de mogelijkheid om je zelfgeplukte aardbei op te eten, de eieren van onze kippen te rapen en ze daarna lekker op te eten samen met de sla die je zelf gekweekt hebt in onze moestuin. En dat alles in je eigen tempo.
  • Kinderopvang Tierelier heeft de beschikking over een buitenterrein van ruim 15.000 m2, ruim 150 m2 per kind. Dit terrein is volledig voorzien van een afscheiding, een officieel voetbalveld en niet te vergeten, een speelplek die kinderen inspireert hun grenzen op te zoeken.
  • Bij Kinderopvang Tierelier werken professioneel opgeleide pedagogische medewerkers, zowel SPW 3 en 4, met veel verschillende achtergronden wat betreft werkervaring.

Kinderopvang Tierelier heeft de mogelijkheid en de intentie om dagelijks 90 kinderen een leuke tijd te bieden en zo een bijdrage te leveren aan het geluk van uw kind.